Curling Hall Interior

Location: St. Petersburg

 

Year: 2015

The first project of our studio where aesthetics of parametric design were used on a large scale. The main visual emphasis is the ceiling structure.

All parts of the aluminum ceiling are different, stainless suspensions have different lengths. But this did not cause difficulties during installation. The entire ceiling (approx. 700 m2) was installed in just 10 days by unskilled workers. The preparation of drawings and the manufacture of parts at the factory took more time.

Natural materials have been used (or left in their original form) to the maximum: concrete columns are covered with a protection from a metal perforated sheet, a wooden screen along the ice path with a sign on it, a concrete floor with trajectory lines - all this together with "sky" "from metal" snowflakes "creates interesting visual and tactile effects